~ Durf jij te kiezen en het HOE los te laten? ~

Hoe zou jij je voelen als je je oude shit onder controle had? Als je niet meer bang bent voor je emoties en je niet meer schaamt?

Als je eerlijk en oprecht in liefde kan leven. Zolang dit terug kan geven als iemand in zijn of haar EGO reageert. Die lawaai papegaai ? die jij wel herkent en daardoor in liefde en rust kan blijven reageren.

Het bij jezelf te houden ipv te wijzen naar de ander.

Ik leefde lang in de wereld van:

 

“Ja maar hij…..”

“Ja maar zij….”

“Maar als ik dit doe dan….”

“Eerst moet ik… voordat ik….”

 

Herkenbaar?

 

Allemaal bullshit van je ?

Allemaal teksten en woorden die jou niet dienen maar juist afhouden van dat wat jij werkelijk diep van binnen zou willen.

“Ja maar HOE moet ik dan…… “

Wauw dit was echt een eye opener voor mij! Het HOE loslaten, want wat maakt het uit HOE je ergens komt… het doel is toch daar te komen? 🙂

 

Dit is iets wat ik zo tof vind om mee te werken. Niks geen strategie, niet “omdat het zo hoort” of “omdat dit het beste werkt”. Allemaal bullshit! Het kan best werken voor sommige mensen maar voor mij werkt er maar 1 manier…. Mijn CREATIEKRACHT Formule.

Alles is energie en alles maar dan ook alles is terug te vinden in jezelf.