“Samen dmv Positiviteit met Astrid Raking geven aan Kindsdelen door te Leren van je Emoties”

 

Dat is wat ik doe met mijn klanten. Ik kijk met jou onder het kleed. Wat zit er onder die emotie en chaos. Mijn coach zei vandaag: “chaos is het voorportaal van groei” en zo ervaar ik dat ook.

 

Weerstand en ellende brengen mij altijd groei. Waarom zou je je verzetten hiertegen? Jarenlang heb ik mij verzet, ging ik gevechten met mijzelf aan. Als er iets is wat bevrijdend was voor mij dan was het wel het gevecht opgeven en de dingen laten zijn zoals ze zijn. Erdoorheen te bewegen, het aan te kijken en vooral niet weg te stoppen.

 

Welk kindsdeel laat zich zien aan jou? Reageer jij in de situatie als een volwassenen? Of lijk je wel een stampende kleuter? HIER ZIT VOOR JOU HET GOUD IN!

 

Hier vind jij oplossingen en verlichting.

Hier vind jij verzachting en liefde.

Hier vind jij vertrouwen en rust.

 

Wil je meer leren over het omgaan met je emoties en het loslaten van het gevecht? Dan is mijn boek een aanrader voor je. Hier deel ik een aantal maanden van mijn leven in met je, de ellende die ik doormaakte maar vooral hoe ik hiermee omging en wat er nog WEL kon.

 

Dank voor je mooie review Priscilla Tossijn Resamenawi

“Astrid heeft mijn hulp ingeschakeld om haar te helpen met haar Ebook. Dit heb ik met veel liefde en passie voor haar gedaan.

Astrid schrijft in haar boek hoe zij haar Coronamuur heeft doorstaan. Elke dag een stukje over haar vooruitgang. Zelf heb ik recentelijk ook corona gehad en zag in haar verhaal heel veel herkenning. Los van dat ik haar hielp las ik haar boek zo uit. Het leest lekker weg omdat Astrid haar verhaal verteld op haar manier. Ook stelt ze je vragen waar zelfreflectie wordt gevraagd. Persoonlijk voelde ik mij meteen verbonden met Astrid en haar ebook. Astrid is een heel fijn persoon die aardig wat obstakels heeft meegemaakt in haar leven en toch altijd een “Positieve kijk” op het leven heeft. Haar E-werk-book raad ik iedereen sterk aan als je herkenning zoekt en ook net als haar een positieve kijk in het leven wilt hebben.”

Heb jij hem al gekocht?

 

112 pagina’s vol met ervaren, tips en inzichten en leuke oefeningen en vragen. Je krijgt een goed beeld van hoe ik werk. Ik pas nl mijn eigen SUCCESFORMULE toe nu ik LongCOVID heb en dat maakt dat ik met gemak en plezier hier door heen bewegen kan.

 

Voor wie geïnteresseerd is in mijn boek:

https://positievekijk.com/…/2-in-1-e-work-book-de…/

 

Ben je meer van iets in je handen hebben? Dan is de paperback voor jou! Inclusief voor de eerste 100 een te gek mooi SIERAAD van mijn eigen label AS. Het Aquamarijn Sieraad. Een goudkleurige armband met aquamarijn stenen erin. Er zijn er al meer dan 25 zijn verkocht! Dankbaar!

https://positievekijk.com/pro…/paperback-de-coronamuur/

 

 

 

 

~ Waarom jouw pijn zich steeds herhaalt ~

 

Thema’s die zich keer op keer laten zien in je leven, dingen die je overkomen en die lijken op eerdere gebeurtenissen. Herken je daar iets in? Ik zie het keer op keer gebeuren.

Weer een zelfde soort situatie en pijn die je voelt. Het herhaalt zich keer op keer.

 

Why? Omdat het niet ECHT aangekeken wordt. Die diepere lagen blijven verstopt. Wat ik veel gezien heb ik dat er met coaching en therapie veel aan de oppervlakte wordt gewerkt.

 

Een simpel voorbeeld:

Jij maakt ruzie met een ander.

Jullie praten de ruzie samen uit en leggen het bij……

 

HIER ZIT JE NOG AAN DE OPPERVLAKTE…..

 

Het echte probleem is niet opgelost al lijkt dat zo. De een zegt sorry de ander ook en acceptatie volgt.

 

Maar het diepere probleem is hier niet zichtbaar geworden. De echte reden waarom iemand boos is geworden, dit ging helemaal niet om die ander. De ander was slechts een spiegel die liet zien waar de oude pijnen nog zitten.

 

Kijk je nog een laagje dieper dan zal je uitkomen bij deel uit je kindertijd. Toen heb jij een overlevingsmechanisme aangeleerd wat jou op dat moment hielp. Dit mechanisme zet je in je huidige leven ook in en dat maakt dat er triggers zijn die jou boos en verdrietig maken. Het is nooit de situatie zelf!!

 

 

~ Adem in, adem uit ~

 

Soms loopt het niet zoals je wenst.

Soms voelen dingen zwaar.

Soms voelen dingen als een last.

Wellicht voelt het soms alsof iets nooit meer goed komt.

 

Wat kies jij dan?

 

Vertrouwen

En blijf je dieper weten dat iets goed komt?

 

😵‍💫Angst😵‍💫

Of kies voor boosheid, verdriet en angst?

Ik weet dat als ik de laatste kies er een gevoel ontstaat wat steeds verder en verder afwandelt van mijn hart.  Kies ik dan nooit meer voor angst? Helaas kies ik zeker ook (onbewust) voor angst. Ik ben dan in een mum van tijd weg van liefde en vertrouwen en beland in een negatieve spiraal.

 

Daarom een EHBA voor jou, deze pas ik zelf vaak toe.

 

“Eerste Hulp Bij Angst”

 

Affirmeren

Zoek een zin die jouw helpen kan bv:

“Ik kies voor vertrouwen, ik weet dat altijd alles zich goed uitpakt voor mij. Ik ben liefde en vertrouwen”

Adem in adem uit

Adem 3 x diep in en uit naar je buik. Volg je ademhaling en voel dat je rustiger wordt.

Spiegel

Kijk jezelf aan, wat is jouw aandeel in dit geheel? Wat zijn de triggers geweest en wat wil gezien worden?

Zoek liefde op

Knuffel, ontvang liefde en geef liefde.

 

Wil jij nou weten of werken met mij iets voor jou is? Begin dan eens bij het ebook wat je al voor €9,95 aan kan schaffen. 112 pagina’s vol met tips en inzichten en leuke oefeningen en vragen. Je krijgt een goed beeld van hoe ik werk. Ik pas nl mijn eigen SUCCESFORMULE toe nu ik LongCOVID heb en dat maakt dat ik met gemak en plezier hier door heen bewegen kan.

Voor wie geïnteresseerd is in mijn boek:

https://positievekijk.com/…/2-in-1-e-work-book-de…/

 

Ben je meer van iets in je handen hebben? Dan is de paperback voor jou! Inclusief voor de eerste 100 een te gek mooi SIERAAD van mijn eigen label AS. Er zijn er al meer dan 20 zijn verkocht! Dankbaar!

 

https://positievekijk.com/pro…/paperback-de-coronamuur/

 

 

 

Geef een antwoord