Jaaaa dat is toch heerlijk? Ik hoor je nu denken ja maar HOE dan. Laat dat maar los…. vul niey langer in hoe dingen moeten gaan. 

Wat nou als jij gaat geloven hierin? Wat nou als jij gewoon gaat starten met schrijven van Creatieflow? Als jij je frequenties gaat afstemmen op alles wat je wenst? Als je gaat vertrouwen dat alles daar al IS. 

Hoe zou dat voelen? Alles wat je wilt en wenst kan er zijn zonder dat er iets is wat je in de weg zit. Wat zou je dan te wensen hebben? 

Veel mensen weten helemaal niet eens wat hun diepste verlangens zijn. We zijn snel geneigd om te zeggen: “ja gaat goed maar ben erg druk”

Zonder dat je door hebt wat je eigenlijk zegt is er al wat in werking gezet. Je hebt het dan ook altijd druk. 

Ik weet inmiddels dat alles wat ik uitspreek iets in beweging zet. Dat alles wat ik schrijf krachtig is en nog meer in beweging zet. 

Klanten zijn vaak verbaasd als ik ze leer werken met de wet van aantrekking. Het heeft nl nooit eerder zo voor ze gewerkt. Jaaaa dat deed het wel maar de verkeerde kant op en dat hadden ze dan totaal niet door. 

Ik weet dat ik jou kan leren manifesteren. Als vanzelf en met gemak. Het kost je geen uren per dag. Het zal hooguit je leven op een hele aangename manier veranderen. 

Alles IS er al, je mag je hier alleen bewuster van worden. Dan zal je zien dat het zichtbaar wordt voor je. 

Jaren heb ik gewerkt hieraan. Trainingen, webinars, cursussen en ebooks aangeschaft. Niemand wist mij echt te leren hoe het werkte. Tot ik mijn huidige mentor tegenkwam. Alles maar dan ook alles veranderde. 

Hieruit ontstond mijn CREATIEKRACHT-Formule een 6 stappenplan waarin je diepste lagen laten helen , waar je leert werken met de wet van aantrekking en waar ik je leer om goed voor je Lawaai Papegaai te zorgen. 

Momenteel zijn er ruim 10 dames bezig met mijn programma en wat een inzichten komen er boven. Wat een mooie stappen ze ze allemaal. 

Geef een antwoord