Hoeveel hou jij van jezelf? ❤️Hoeveel vind jij jezelf waard? ❤️Hoeveel stemmetjes hoor jij?

Ben jij al bekend met zelfliefde? Of klinkt dit nog ver van je bed? Goed nieuws, het is dichterbij dan je denkt! En makkelijker dan je wellicht denkt.

Ik ben ervan overtuigd dat je het meest gelukkig wordt als je echt doet wat JIJ wilt. Als je echt luistert naar JOUW hart en dit ook volgt. Dat is soms onwijs eng en niet makkelijk, ik heb dat zelf ook ervaren.


Uit je comfortzone stappen kan je onzeker maken, je laten twijfelen, maar het brengt je uiteindelijk zoveel moois. Mijn pad was hobbelig met diepe dalen maar wauw pas dan kom je je ware IK tegen. De IK waar je vaak al jaren van afgewandeld bent omdat je je hebt aangepast aan je omgeving of omdat je je wat aantrok van meningen om je heen en je eigen mening daardoor maar weg duwde en niet belangrijk vond. En ja, wie ben jij dan echt?
Weet je dat zelf? Wie je echt echt echt van binnen bent? Of ben je nu dat mooie mens die anderen graag zien?


Ik was jarenlang mijzelf niet helemaal. Paste me aan, deed dingen vooral omdat ik dacht dat de ander dat wilde en er blij van zou worden en ze dan vooral niks over mij konden denken.

Tuurlijk mag je rekening houden met de mensen om je heen, maar please niet ten koste van jezelf. Dat is iets wat ik jarenlang wel heb gedaan. Ik ging er uiteindelijk letterlijk aan kapot, brandde dus op, kon niet meer, vond niets meer leuk en alles was in mijn ogen toen negatief. Iedereen was voor mijn gevoel tegen mij, ik wist niet meer hoe ik dit moest omdraaien.

Jeetje wat heb ik veel van die tijd geleerd! Dit moest gebeuren om mij mijn ogen te laten openen, niet leuk maar wel nuttig, zo weet ik nu. Dankzij behoorlijk wat hulp en trajecten ben ik gaan inzien dat ik ook mag bestaan, dat ook mijn mening er mag zijn, ongeacht wat een ander daarvan vindt. Ik leerde op een andere manier dingen teruggeven aan mijn naasten. Ipv met een wijzende vinger zoals ik vaak deed, vertelde ik nu de persoon wat het met mij deed en hoe ik mij voelde. Het bevrijdde mij en de ander kon het ook veel beter ontvangen.

De wereld veranderde voor mij, ik kwam voor mijzelf op en dat voelde zooooo goed! Ik (en de ander ook) had niet meer het gevoel dat ik mensen kwetste met mijn feedback/commentaar/kritiek, nee ik zag dat ik op deze manier zelfs mensen aan het denken kon zetten en hele andere reacties kreeg. Het was nooit mijn bedoeling natuurlijk om een sneer uit te delen of kritiek te uiten. Ik bedoelde het goed maar de reactie van de ander was verschrikkelijk en niet wat ik voor ogen had.

Het tegenovergestelde was het resultaat. Hoe dan? Dat wilde ik toch helemaal niet?
Toen ik dat omdraaide ging er echt een wereld voor mij open. Het belangrijkste: ik bleef volledig bij mijzelf, mijn gevoel en mijn eigen perceptie en dat was dus helemaal OKE ?

Daarom word ik zo blij van mijn ervaringen doorgeven. Ik heb de afgelopen 10 jaar zo ontzettend veel nare dingen mee gemaakt. Van kleine dingen tot grote gezondheidsproblemen. Zowel zelf als in mijn gezin…heftig, heel heftig…. de put in, languit op mijn snuit gevallen. Ziekenhuizen in en uit……..

Het is dan ook niet door 1 gebeurtenis dat ik een eigen bedrijf ben begonnen. Nee de start van mijn bedrijf was het begin van het omdraaien van mijn leven. Letterlijk de POSITIEVE KIJK opzoeken. Elke dag bezig zijn te delen met wat mij heeft geholpen maakte mij bewuster en sterker, ik kon niet alleen anderen het doorgeven zo, maar ik leerde daarmee mijzelf een nieuwe lifestyle aan. Deze is inmiddels uitgegroeid tot de CREATIEFLOW Lifestyle.

Het lukte, het werkte en ik heb zoveel te delen en door te geven. Groei is blijvend en niet voor even…

Wat kan je doen om meer zelfliefde te ervaren?

  • Mediteer
  • Zorg voor ME-Time
  • Blijf dicht bij jezelf
  • Weet en voel dat jij het allemaal waard bent
  • JIJ BENT OKE!!
  • JIJ BENT PRECIES GOED ZOALS JE BENT
  • Affirmeer (vraag mijn 12 gratis affirmaties aan)