De stem van Astrid...
Hier vind je mijn voice-over en stemwerk portfolio

Reviews

UITSTEKEND
9 recensies op
Janneke Dietvorst
Janneke Dietvorst
10 November 2023
Haar warme en melodische stem is een genot om naar te luisteren! Uit ervaring kan ik zeggen dat Astrid duidelijk dol is op dit vak en vol enthousiasme haar stem uitleent voor mooie projecten.
Linda Balk
Linda Balk
1 November 2023
Voor een video die uitlegt wat PMDD is, heeft Stichting PMDD Nederland samengewerkt met Astrid. Wij hebben haar stem gekozen als voice-over voor deze productie omdat haar stem heel erg goed bij onze doelgroep past: helder, rustig en vriendelijk. Astrid is zelf ook enorm vriendelijk en samenwerken met haar gaat als vanzelf. Astrid heeft een eigen thuisstudio waardoor het geluid ook van hoge kwaliteit is. Afspraken werden vlot gemaakt en perfect nagekomen. Wij kunnen Astrid dan ook van harte aanbevelen voor stem acteerwerk / voice-over. Bedankt Astrid!
Vicky de Groot
Vicky de Groot
21 April 2022
Geen corona gehad, en toch het boek Coronamuur gelezen. Het ziet er prachtig uit, maar dat niet alleen. Het is fijn om te lezen, behapbaar en duidelijk. Astrid neemt je echt mee in haar verhaal. Tips, maar ook opdrachten waar je wat aan hebt. Ik ben chronisch ziek en wat ik vooral fijn vind aan het boek; hoe Astrid haar enthousiasme, positiviteit en eerlijkheid deelt. Zeker het lezen waard.
Thirzah de Groot
Thirzah de Groot
12 Februari 2022
Ik heb de 6 weekse basistraining reken af met stress, angst en onzekerheid gedaan ze laat je met de training echt goed naar jezelf kijken. Waar zit je (in mijn geval) onzekerheid waar komt die vandaan.. ze geeft je de tools om het aan te pakken. Daardoor ben ik weer meer zeker geworden in mijn kunnen en voel ik mij sterk! Zit ik weer beter in mijn vel
Veerle Sanders
Veerle Sanders
25 Januari 2022
Astrid is een harde werker, empathisch en een enorme doorzetter en dat is terug te lezen in haar boek! Ze blijft positief en kijkt altijd naar wat er nog wel kan. Lieve astrid, ga zo door en ik ben trots op je!
Mary-Ann G.
Mary-Ann G.
13 Juli 2021
VERANDER JE GEDACHTEN, VERANDER JE UITKOMSTEN! Door het volgen van de Creatiekracht online weekse training zijn er duidelijke patronen, overtuigingen, triggers zichtbaar geworden. Dankzij de het maken van de opdrachten en uitvoeren van oefeningen viel het kwartje voor mij en werd er veel duidelijk. Dankzij de begeleiding en persoonijke coaching van Astrid, herken ik mn oude patronen sneller, en heb ik de juiste tools gekregen om deze patronen te doorbreken waardoor ik nu op een nieuwe positieve en liefdevolle manier mee om kan gaan. Het werkt!
Marieke ter Stal
Marieke ter Stal
8 Juni 2021
Astrid is een lieve, deskundige vrouw. Die altij door je klaarstaat. Ze kan je heel mooi spiegelen, je de dingen van een andere kant laten zien. Ik ben samen met haar een heel stuik gegroeid de afgelopen jaren. Een echte aanrader!
Isabelle van den IJssel
Isabelle van den IJssel
2 Mei 2021
Wat een fantastische 5-weekse training was dit! Anders dan bij coachgesprekken waarin je vooral praat, breng je in deze training echt je inzichten in de praktijk. Door middel van schema’s invullen wordt het ineens ‘echt’. Ook het dagelijks schrijven heeft het een driedubbel effect: ik schrijf het op, ik zie het en ik voel ik. En omdat ik dit s’ochtends doe merk ik dat ik er de hele dag profijt van heb. Elke week staat in een ander thema, waardoor je heel diep gaat, heel veel leert en tot heel veel nieuwe inzichten komt. Ik kan wel stellen: de Creatiekracht Formule is een SUCCES!! Super bedankt voor deze training Astrid!

Stuur een bericht

JA! Ik wil SPARKLE NEWS!

Ik stuur je heel graag mijn blogs, livestreams en informatie over mijn trainingen.