Boek: 'DE CORONAMUUR'

Dit boek gaat verder dan ALLEEN mijn verhaal, wie goed leest zal uit elke post iets moois kunnen halen, een inzicht of een tip. Ook kan je in het boek werkbladen tegenkomen die je kan gaan invullen/uitwerken voor jezelf. Een stukje coaching en training dus op het moment dat het jou uitkomt. Laat je verrassen door de tips en cadeautjes die je kunt vinden bv een gratis meditatie die je aan kan vragen, of het extra e-book met meditatie tips, maar ook vind je kortingen en andere leuke extra’s in het boek.

Mijn levenslessen delen doe ik al jaren, maar nu deze heftige ervaring zo actueel is voor zovelen, deel ik graag mijn proces hierin. Elke dag schreef ik van mij af, wat ik meemaakte, wat ik voelde, hoe ik worstelde met mijn emoties en fysieke pijn.

Inspireren, er doorheen bewegen, accepteren, motiveren, het laten ZIJN voor wat het is. Het gevecht opgeven maar kiezen voor rust en liefde is wat ik deed.

Herkenning voor patiënten en hun naasten, maar ook bewustwording voor een ieder die niet bekend is met waar een corona patiënt doorheen gaat.

Dit is niet alles, ook als je NIKS met corona hebt is dit een zeer leerzaam boek. De wijze lessen, inzichten en opdrachten in het boek zorgen ervoor dat eenieder die iets heftigs meemaakt dit boek als leerboek kan gebruiken. Het gaat er nl niet om WAT je meemaakt maar HOE je omgaat met dat wat je meemaakt.

Wat kan er nog WÉL?

Veel leesplezier met het 126 pagina’s tellende boek!

Liefs Astrid Spruit

JA! Ik wil SPARKLE NEWS!

Ik stuur je heel graag mijn blogs, livestreams en informatie over mijn trainingen.